Αποστολή παραγγελιών την ίδια εργάσιμη ημέρα στον χώρο σας.

1. Παραλαβή στον χώρο σας μέσα σε 24 ώρες

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και φέρουν την ένδειξη «Σε Απόθεμα» είναι άμεσα διαθέσιμα προς αποστολή και όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 15:00 ώρα Ελλάδας, αποστέλλονται την ίδια ημέρα, παρέχοντας την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών σας σε όλη την Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες. Πέραν αυτής της ώρας, οι αποστολές πραγματοποιούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την αποστολή για τις περιοχές εντός του Νομού Αττικής, εντός 24-48 ωρών για περιοχές εκτός του Νομού Αττικής και εντός 24-72 ωρών για τους νησιωτικούς προορισμούς.

2. Κόστος αποστολής από 5,00 ευρώ.

Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Αφού προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, μας αποστέλλετε το αντίγραφο της πληρωμής σας μέσω φαξ στο 210 55 60 048 και σας στέλνουμε την παραγγελία σας.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100 ευρώ.
Αναλαμβάνουμε δωρεάν την μεταφορά των προϊόντων σας για αγορές άνω των 100 ευρώ.

3. Εξέλιξη παραγγελίας.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα ενημερωθείτε και θα λάβετε τον αριθμό αποστολής, με τον οποίο θα μπορείτε να ελέγχετε online και σε πραγματικό χρόνο την πορεία του δέματός σας.