Τρόποι πληρωμής

Εξοφλήσετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους.

1. Μέσω αντικαταβολής.

Πληρώνετε με μετρητά τον διανομέα courier την στιγμή της παραλαβής. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00 ευρώ ανά παραγγελία σε περίπτωση που επιλεγεί η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Αφού προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHA BANK, μας αποστέλλετε το αντίγραφο της πληρωμής σας μέσω email ή φαξ και σας στέλνουμε την παραγγελία σας.

3. Πιστωτική κάρτα μέσω της PayPal.

Η πληρωμή μέσω PayPal αποτελεί τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως. Σας επιτρέπει να κάνετε τις πληρωμές σας γρήγορα και με ασφάλεια on-line, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέξετε PayPal ως μέθοδο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της PayPal, όπου μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, επιλέγοντας Pay with my credit or debit card, μπορείτε απλώς να πληρώσετε με την κάρτα σας (MasterCard, Visa, American Express).

4. Στην έδρα μας χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

Επισκεφθείτε μας στην Ελευσίνα (Σικελιανού & Βιζυηνού, τ.κ. 192 00), για να παραγγείλετε και να παραλάβετε το προϊόν που επιθυμείτε απευθείας και χωρίς επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Παρακαλούμε επικοινωνήσετε πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 55 60 001 για την κράτηση και άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.