Υλικά Μασκών

Βαριά εργασία σε εξωτερικούς χώρους

Ένα ζευγάρι των ισχυρών, σκληρό φορώντας και χοντρά δερμάτινα γάντια είναι η τέλεια απάντηση, αν θα πρέπει να εκτελέσετε βαριά υπαίθρια εργασία, αν είναι ξηρό και θερμό. ΔΕΡΜΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΑ

Ξυλογλυπτική, την κατασκευή και τη διεξαγωγή

Έχετε μια δουλειά όπου τη μια στιγμή που χειρίζεται ένα πιστόλι καρφιών ή ένα κατσαβίδι, και τα επόμενα σανίδες μεταφοράς ή τούβλα; Μπορείτε τότε χρειάζεστε ένα ζευγάρι γάντια που έχει τόσο ένα ορισμένο πάχος, αλλά επίσης μια ευλυγισία και τη συμμόρφωση. Ένα χονδροειδές συνθετικά γάντι μπορεί να είναι κατάλληλο. Ωστόσο, αν προτιμάτε το δέρμα, τότε υπάρχουν πλέον ευέλικτο και ελαφρύ δερμάτινα γάντια που έχουν ακριβώς την ίδια λειτουργικότητα. Δέρμα ή ΣΥΝΘΕΤΙΚΕΣ είναι η απάντησή μας.

Ξυλόγλυπτα και φινέτσα

Εδώ υπάρχει μόνο μία επιλογή. σύγχρονη, χωρίς πλεκτά γάντια του σήμερα, σε μια συμβατή, άνετα υλικά με λεπτές επιστρώσεις που παρέχουν καλή αντοχή στη φθορά ταιριάζει το νομοσχέδιο. Ο απόλυτος συνδυασμός του πρόσφυση, την αίσθηση και την άνεση. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ

Σκληρή δουλειά, με φινέτσα

Εάν, για τον πλάκες ή σε συνεργασία με άλλα βαριά αντικείμενα που εξακολουθούν να απαιτούν ένα βαθμό φινέτσα, κάτι που μπορεί να αντέξει μια ήττα είναι η ιδανική επιλογή. Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί όσο υπήρχε ανθρωπότητα. Φυσικά υπάρχουν συνθετικά υλικά που φορούν πάρα πολύ καλά. Αλλά το δέρμα είναι δέρμα. Και ένα πραγματικά καλό ζευγάρι δερμάτινα γάντια που ταιριάζουν πολύ καλά είναι ένα εξαιρετικά σκληρός αντίπαλος. ΔΕΡΜΑ κάνει τη δουλειά.

Χειμώνας, κρύο και υγρό

Όταν ο παλιός μας φίλος Jack Frost έρχεται στην πόλη θα πρέπει να κρατήσει ζεστό. Αν ήταν μόνο θέμα το κρύο που θα ήταν ένα πράγμα. Αλλά έχουμε εξίσου πολύ υγρασία. Ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια θα εύκολα να γίνει άκαμπτο, ψυχρό και υγρό. Έχουμε δανειστεί τεχνικές από τον κόσμο του αθλητισμού και να κατασκευάσει ένα γάντι 3-layer με ένα εξωτερικό γάντι, μια επένδυση και στο μεταξύ μια μεμβράνη που κάνει το γάντι τελείως αδιάβροχο και αντιανεμικό, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει στο χέρι σας να αναπνέει. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ είναι η καλύτερη επιλογή.

μηχανική ακριβείας και σχολαστικότητα

Σύγχρονη βιομηχανία επιβάλλει υψηλότερες απαιτήσεις για όλες τις πτυχές της παραγωγής. Καθαριότητα, ακρίβεια και πιστότητα. Με σούπερ-λεπτή γάντια, που ζυγίζουν περισσότερο από την αποθήκευση μιας κυρίας, θα παρατηρήσετε τη διαφορά. Μπορείτε να διατηρήσει την κινητικότητα και την ευαισθησία, αλλά και να έχουν μια καλύτερη λαβή για μικρά μέρη, κρατάτε τα χέρια σας καθαρά και την προστασία τους από τον τραυματισμό. ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ είναι η απάντηση.

Το πετρέλαιο και βρώμικα περιβάλλοντα

Εάν το περιβάλλον εργασίας είναι λιπαρό, βρώμικο ή περιέχει πολλές χημικές ουσίες, τότε είναι ένα ζεύγος συνθετικών γάντια με μία επικάλυψη η οποία πρέπει να φοριέται. Βεβαιωθείτε ότι τα γάντια πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούν από αυτούς. Που δίνουν το δικαίωμα πιάσιμο, δεξί προστασίας και ότι διευκολύνει την εργασία σας. ΛΕΜΕ συνθετικό.

Συγκόλληση και θέρμανση

Είναι τώρα η σειρά της εργασίας, όπου η θερμοκρασία είναι υψηλή, και όπου το δέρμα είναι ακόμα ελαφρώς μπροστά από συνθετικά υλικά. Συνιστούμε επομένως καλό, βαριά δερμάτινα γάντια. Δέρμα είναι HOT.